ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ “ΙΑΣΙΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ»

26/09/2024

.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης Προσωπικού της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, με την επωνυμία «ΙΑΣΙΣ» για την Μονάδα Ψυχικής Υγείας «Κινητή Μονάδα Παιδιών και Εφήβων Λευκάδας-Πρέβεζας»:

1. Μαρία Σαρρή Ηλιάκη

2. Ηλίας Μιχαήλ Ραφαήλ

3. Αθανάσιος Λουλές

.

οι οποίοι ορίστηκαν με το από το από 16/12/2022 Πρακτικό Δ.Σ. της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, συγκλήθηκαν στην έδρα του φορέα στις 26/09/2024.

.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Προσωπικού έλαβε τις παρακάτω εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από υποψήφιο προσωπικό:

.

Για τη θέση του/της Κοινωνικού Λειτούργου.............. ΕΛΠΙΔΑ ΒΛΑΧΟΥ

.

Δεδομένου ότι όλοι προσκόμισαν τα ζητούμενα έγγραφα, ήτοι Βιογραφικό Europass στα ελληνικά , βάσει της σχετικής δημοσίευσης του φορέα, προς πιστοποίηση των τυπικών κριτηρίων αξιολόγησης της Εκπαίδευσης και της Προϋπηρεσίας του υποψήφιου προσωπικού.

.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Προσωπικού θα προχωρήσει άμεσα στη διενέργεια συνεντεύξεων με τους υποψήφιους, και την βαθμολόγηση αυτών βάσει των κριτηρίων που τέθηκαν από την 16/12/2022 απόφαση Δ.Σ. της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ.

.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Μαρία Ηλιάκη – Σαρρή  |  Ηλίας Μιχαήλ Ραφαήλ  |  Αθανάσιος Λουλές

Close-up of a stamp with writing Description automatically generatedA blue pen drawing of a whale Description automatically generated

.